Vispipuuro sukriksella

Keitä puolukoita vedessä, kunnes muuttuvat vaaleiksi.

Kuoria ei poisteta.

Makeuta lisäämällä Sukrista n. 1,5 - 2 dl oman maun mukaan.

Samalla lisätään mannaryynit.

Keitä hiljaisella tai hauduta n. 10 min., jäähdytä puuro kylmässä vesihauteessa välillä vatkaamalla.

Jäähtynyt puuro vaahdotetaan käsivatkaimella.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 249 grammaa

Hemmula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mannasuurimo 933g2950kcal95g593.2g10.3g32.6g
Vesi6396g0kcal0g0g0g0g
Puolukka 640g248kcal2.8g43.5g3.2g16.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15936g6396kcal195.6g1273.4g27g98.4g
Valittu annoskoko7968g3198kcal97.8g636.7g13.5g49.2g
Annoskoko puolitettuna3984g1599kcal48.9g318.4g6.8g24.6g
Arvot/100g100g40kcal1.2g8g0.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=174967