Bataatti-vuohenjuustorisotto

Kuori ja kuutioi bataatit.

Pane ne paistovuokaan, pirskota päälle öljyä, suolaa ja pippuria.

Paista 225 asteessa noin 20 min. Valmista risotto.

Keitä kasvisliemi.

Kuumenna öljy kattilassa, lisää riisi ja kuullota hetki.

Lisää riisin joukkoon kasvislientä useammassa erässä niin, että edellinen liemi on ehtinyt aina imeytyä riisiin.

Seloita välillä.

Keitä seosta noin 20 min. Lisää joukkoon keittämisen loppuvaiheessa silputtu rosmariini, parmesaaniiraaste, pippuri ja bataattikutiot.

Ripottele vuohenjuusto pinnalle ja tarjoa heti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 498 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 2133g1726kcal33.5g358.9g1.1g64g
Oliiviöljy 112g990kcal0g0g112g0g
Risottoriisi (Risella), 60g1133g3965kcal90.6g849.7g19.3g34g
Kasvisliemikuutio 59g179kcal5.6g7.9g13.8g0.9g
Parmesaani (Joku), annos 30g107g410kcal25.6g0g35.2g0g
Mascarpone gourmet (Rainbow), annos 50g160g320kcal5g43.2g14.9g1g
Vuohenjuusto kuutioina suolavedessä pirkka (Pirkka), annos 50g533g1440kcal74.6g5.3g122.6g0g
Vesi3732g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15936g18058kcal469.8g2530g637.8g199.8g
Valittu annoskoko7968g9029kcal234.9g1265g318.9g99.9g
Annoskoko puolitettuna3984g4515kcal117.5g632.5g159.5g50g
Arvot/100g100g113kcal2.9g15.9g4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=425251