Pekonisienipasta

Ruskista pekoni, sienet ja sipuli.

Lisää ruokakerma sitten kun raaka-aineet on kypsiä...

Anna hautua 5-10min..

Keitä pasta samalla.

Tarjoiluun juustoa ja SINAPPIA ;)

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 443 grammaa

Janappa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni, paistettu 2703g13921kcal444.4g0g1370.2g0g
Herkkusieni 721g115kcal15.1g2.2g2.4g10.8g
Pasta Torino tumma2253g7884kcal405.5g1329g87.8g135.2g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)1802g1532kcal18g63.1g126.1g0g
Sipuli (kuorittu)496g134kcal6.4g23.8g1g8.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15948g47170kcal1778.8g2836.2g3175g308.8g
Valittu annoskoko7974g23585kcal889.4g1418.1g1587.5g154.4g
Annoskoko puolitettuna3987g11793kcal444.7g709.1g793.8g77.2g
Arvot/100g100g296kcal11.2g17.8g19.9g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96201