Gulassi

Freesaa oivariinissa (tai öljyssä) sipuli, valkosipuli ja paprikajauhe.

Lisää vesi ja lihaliemikuutiot.

Kiehauta ja lisää suikaloidut perunat, paprikasekoitus ja juuressuikale.

Kiehauta uudelleen ja lisää suikaloitu kypsä naudanpaisti.

Keitä hiljalleen noin 30 min. kunnes perunat ovat kypsiä.

Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa ja persiljaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 399 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi334g0kcal0g0g0g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos6.7g48kcal0g0g5.3g0g
Paprikajauhe 1.7g5.4kcal0.2g0.3g0.2g0.6g
Lihaliemikuutio Maggi7.3g21kcal0.7g0.5g1.7g0g
Pippuriset naudanpaistiviipaleet (Saarioinen), annos 100g67g100kcal18g1g2.5g0.1g
Paprikasekoitus Pirkka 300 g100g22kcal1g4.5g0g2g
Juuressuikale (Pirkka), annos 280g60g15kcal0.6g2.9g0.1g1.5g
Valkosipuli, tuore, silputtu5g5.2kcal0.4g0.8g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.7g2.4g0.1g0.9g
Peruna, vanha, kuorittu 167g127kcal3.1g25.9g0.3g1.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1596g714kcal49.4g76.6g20.4g13.8g
Valittu annoskoko798g357kcal24.7g38.3g10.2g6.9g
Annoskoko puolitettuna399g178kcal12.4g19.2g5.1g3.5g
Arvot/100g100g45kcal3.1g4.8g1.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=80271