Gulassi

Freesaa oivariinissa (tai öljyssä) sipuli, valkosipuli ja paprikajauhe.

Lisää vesi ja lihaliemikuutiot.

Kiehauta ja lisää suikaloidut perunat, paprikasekoitus ja juuressuikale.

Kiehauta uudelleen ja lisää suikaloitu kypsä naudanpaisti.

Keitä hiljalleen noin 30 min. kunnes perunat ovat kypsiä.

Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa ja persiljaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 399 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi3336g0kcal0g0g0g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos67g480kcal0.3g0.3g53.4g0g
Paprikajauhe 17g54kcal2.5g3.1g2.2g6.2g
Lihaliemikuutio Maggi73g206kcal6.6g5.1g16.9g0.1g
Pippuriset naudanpaistiviipaleet (Saarioinen), annos 100g667g1001kcal180.2g10g24.7g0.7g
Paprikasekoitus Pirkka 300 g1001g220kcal10g45g0g20g
Juuressuikale (Pirkka), annos 280g601g150kcal6g29.4g1.2g15g
Valkosipuli, tuore, silputtu50g52kcal4g8.2g0.3g1.1g
Sipuli (kuorittu)500g135kcal6.5g24g1g8.5g
Peruna, vanha, kuorittu 1668g1270kcal31.4g258.5g3.3g16.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15960g7135kcal495g767.2g206g136.6g
Valittu annoskoko7980g3568kcal247.5g383.6g103g68.3g
Annoskoko puolitettuna3990g1784kcal123.8g191.8g51.5g34.2g
Arvot/100g100g45kcal3.1g4.8g1.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=80271