Linssi-juustokeitto

Kuutioi kasvikset pieniksi, ja pehmitä pannulla öljyssä tomaattipyreen kanssa.

Lisää vesi ja liemikuutiot, linssit, hieman cayennepippuria (ja garam masalaa) ja keitä hiljaa poreillen 15-20 minuuttia kunnes linssit on kypsiä.

Ota kattila levyltä, lisää sulatejuusto ja anna sen sulaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 457 grammaa

Mustikka82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Linssi, punainen, Go Green88g284kcal21g42.9g0.9g10.5g
Sipuli 22g6.6kcal0.3g1g0g0.4g
Paprika punainen 74g22kcal0.7g3.3g0.3g1.4g
Porkkana 57g19kcal0.4g3.2g0.1g1.4g
Oliiviöljy 12g104kcal0g0g11.8g0g
Tomaattisose tomaattipyree 13g10kcal0.6g1.7g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 437g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 10g29kcal0.9g1.3g2.3g0.2g
Paprika-sipuli tuorejuusto (Rainbow), annos 200g88g140kcal7g4.4g10.5g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1600g1230kcal61.8g115.6g51.8g30.6g
Valittu annoskoko800g615kcal30.9g57.8g25.9g15.3g
Annoskoko puolitettuna400g307kcal15.5g28.9g13g7.7g
Arvot/100g100g77kcal3.9g7.2g3.2g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=215764