Tomaattisilakat

Voitele uunivuoka tipalla öljyä.

Ripottele silakkafileiden päälle suolaa, valkopippuria ja tilliä, kääri ne rullalla ja nostele vieri viereen uunivuoan pohjalla.

Halkaise ja viipaloi tomaatit ja lisää silakoiden päälle.

Sekoita tomaattimurska ja creme fraiche, lisää vielä tarvittaessa suolaa ja vaikka mustapippuria ja kaada päällimmäiseksi.

Myös murskattu valkosipuli sopii mausteeksi.

Paistaa 200 asteessa 40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 222 grammaa

Sallay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 1803g2591kcal288.4g0g160.4g0g
Tomaatti, tuore3005g610kcal18g114.2g9g42.1g
Tomaattimurska, Polpa (Mutti parma), annos 400g2404g553kcal33.7g81.7g9.6g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 751g2083kcal15g22.5g210.3g0g
Rypsiöljy 30g266kcal0g0g30g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15984g12203kcal710.2g436.8g838.6g84.2g
Valittu annoskoko7992g6102kcal355.1g218.4g419.3g42.1g
Annoskoko puolitettuna3996g3051kcal177.6g109.2g209.7g21.1g
Arvot/100g100g76kcal4.4g2.7g5.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=121454