Italianpata(m)

Ruskista jauheliha.

Lisää joukkoon vesi.

Kuumenna kiehuvaksi.

Lisää italianpatapussin sisätö sekoittaen.

Anna kiehua hiljalleen 15 min. Anna vielä vetäytyä kannen alla n.10min.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Mimskuu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Italianpata tumma pasta (Rainbow), annos 135g1g1kcal0.1g0.1g0g0g
Naudan jauheliha (Hk), annos 400g2.7g4.7kcal0.5g0g0.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 4.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16g11kcal1.2g0.2g0.6g0g
Valittu annoskoko8g6kcal0.6g0.1g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna4g3kcal0.3g0.1g0.2g0g
Arvot/100g100g71kcal7.5g1.3g3.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=445505