Riisipuuro kaurajuomaan

Liota riisit yön yli vedessä.

Lisää kattilaan kiehumaan vesi kaurajuoma ja riisit.

Keitä kypsäksi hämmentäen pohjaan palamisen estämiseksi.

Mausta suolalla.

Nauti voisilmän tai kiisselin kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 228 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g1.5g5.1kcal0.1g1.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 1.2g0kcal0g0g0g0g
Luomu kaurajuoma (Oatly), annos 100g5.3g1.8kcal0.1g0.3g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16g14kcal0.4g2.8g0g0g
Valittu annoskoko8g7kcal0.2g1.4g0g0g
Annoskoko puolitettuna4g4kcal0.1g0.7g0g0g
Arvot/100g100g85kcal2.5g17.3g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=389139