TC Lihapyörykät

Sekoita kulhossa sipulikeittoainekset, vesi ja korppujauhot.

Anna turvota viisi minuuttia ja lisää muna ja jauheliha.

Muotoile lihapyöryköitä tai jauhelihapihvejä.

Paista 225 asteen lämpötilassa noin 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ranskalainen sipulikeitto (Knorr)0.6g1.7kcal0g0.3g0g0.1g
Korppujauho 0.3g1.1kcal0g0.2g0g0g
Vesi1.8g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 0.6g0.9kcal0.1g0g0.1g0g
Paistijauheliha, 100% naudan paistia, 7% (Snellman), annos 400g4.7g6.1kcal1g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16g20kcal2.2g1g0.8g0.2g
Valittu annoskoko8g10kcal1.1g0.5g0.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g5kcal0.6g0.3g0.2g0.1g
Arvot/100g100g123kcal13.8g6.3g5g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=433808