Riisipuuro 1/ kermaan

Kiehuvaan veteen lisätään riisit ja haudutetaan kypsäksi.

Lisätään ruokakerma (se saa kiehua, ei juoksetu), viimeiseksi lisätään suola.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi puuroutuva 1.2g4kcal0.1g0.9g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 5.5g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)1.4g2.3kcal0g0.1g0.2g0g
Ruokasuola jodioitu 0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16g13kcal0.2g2g0.4g0g
Valittu annoskoko8g6kcal0.1g1g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna4g3kcal0.1g0.5g0.1g0g
Arvot/100g100g78kcal1.2g12.3g2.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=200469