Mustikkavispipuuro

Kiehauta vesi ja mustikat sekä sokeri.

Lisää kiehuvaan veteen mannasuurimot ja keitä koko ajan sekoittaen 2-5 minuuttia.

Lisää suola ja anna hautua 3 minuuttia.

Laita kattila kylmään vesihauteeseen ja vatkaa jäähtynyttä puuroa muutama minuutti, kunnes puuro on kuohkeaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 206 grammaa

Dust
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 4.9g0kcal0g0g0g0g
Pakastemustikka (Crop´s), annos 100g2g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Sokeri 0.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Speltti mannasuurimo (Sunspelt), annos 100g1g3.7kcal0.1g0.7g0g0.1g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16g11kcal0.2g2.2g0g0.4g
Valittu annoskoko8g5kcal0.1g1.1g0g0.2g
Annoskoko puolitettuna4g3kcal0.1g0.6g0g0.1g
Arvot/100g100g65kcal1.2g13.6g0g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=221970