Cannelonit

Paistajauheliha ja lisää joukkoon sipulikkutiot, vihannekset, kasvisliemikuutio sekä 3dl vettä.

Lisää lopuksi juustoa 1dl (50g).

Täytä cannelonit ja laita ne vuokaan.

Kaada päälle tomaattimurska sekä kipparikerma.

Laita päälle loput juustoraasteesta.

Paista 225-asteessa n. 25min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 344 grammaa

Tiituvaan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauhelihakastike, ruskea kastike, naudanliha 17 %, ei rasvaa 2.6g3.5kcal0.3g0.1g0.2g0g
Canneloni, Myllyn paras ( 11g)1.2g4.1kcal0.2g0.8g0g0g
Sipulikuutio (Pirkka), annos 200g0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 0.9g1kcal0g0.2g0g0g
Ruokakerma Kippari savujuusto (Valio), annos 250g1.2g1.3kcal0g0g0.1g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Liemikuutio, kasvisliemi, Maggi0g0kcal0g0g0g0g
Mozzarella raaste Valio 150g/pss0.7g2.2kcal0.2g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16g25kcal1.4g2.2g1g0g
Valittu annoskoko8g13kcal0.7g1.1g0.5g0g
Annoskoko puolitettuna4g6kcal0.4g0.6g0.3g0g
Arvot/100g100g154kcal8.6g13.6g6.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=220932