Karpalokiisseli

Keitä vesi ja karpalot.

Siiviöi marjat pois.

Lisää kanelitanko ja kiehauta.

Hauduta n. 15 min. Poista kanelitanko.

Kiehauta ja lisää sokeri ja hitunen suolaa.

Liota perunajauhot kylmään veteen ja lisää ohuena nauhana mehun joukkoon.

Tarjoile kylmänä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Mehama
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 5.9g0kcal0g0g0g0g
Karpalo 1.4g0.5kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.5g2kcal0g0.5g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 0.2g0.7kcal0g0.2g0g0g
Kanelitanko (Söderman), annos 11g0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16g7kcal0g1.4g0g0g
Valittu annoskoko8g4kcal0g0.7g0g0g
Annoskoko puolitettuna4g2kcal0g0.4g0g0g
Arvot/100g100g44kcal0g8.6g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=288353