Uunilohi kermainen

Mausta lohifileet uunivuoassa, lisää silputtu tilli ja kipparikerma.

Paista uunissa 200 asteessa noin 40 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 5.3g10kcal1g0g0.7g0g
Ruokakerma Kippari savujuusto (Valio), annos 250g2.2g2.4kcal0.1g0.1g0.2g0g
Tilli, tuore 0.5g0.2kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16g26kcal2.2g0.2g1.8g0g
Valittu annoskoko8g13kcal1.1g0.1g0.9g0g
Annoskoko puolitettuna4g7kcal0.6g0.1g0.5g0g
Arvot/100g100g159kcal13.6g1.2g11.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=150676