Porkkana-inkiväärikeitto

Hienonna sipuli ja paloittele porkkanat, varsiselleri, valkosipuli ja inkivääri.

Kuumenna öljy kattilassa ja lisää kasvikset.

Kääntele niitä hetki öljyssä.

Lisää vesi ja kanaliemikuutio.

Kypsennä kunnes kasvikset ovat pehmeitä.

Soseuta ja mausta mustapippurilla.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 207 grammaa

Tiiuzca

Tiiuzca sanoi...

Inkiväärin ystävänä laitoin inkivääriä vähän enemmän ja porkkanaa vähemmän. Hyvää tuli edelleen ja omasta mielestä maut tasapainottuivat, kun porkkanaa oli suhteessa vähemmän.

lauantai 15.02.2014 klo 08:54

AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g2.5g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Punasipuli, kuorittu, 100g0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka0.3g0kcal0g0g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0g0kcal0g0g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.1g0.5kcal0g0g0.1g0g
Vesi4.5g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16g3kcal0g0.2g0.2g0.2g
Valittu annoskoko8g2kcal0g0.1g0.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g1kcal0g0.1g0.1g0.1g
Arvot/100g100g21kcal0g1.2g1.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=406265