Kaalilaatikko

Paista jauheliha ja sipuli.

Mausta suolalla, mauste-, musta- ja valkopippurilla.

Keitä pilkottu kaali kypsäksi suolavedessä.

Liota lihaliemijauhe kuumaan veteen, lisää kerma ja munat.

Sekoita kaikki keskenään ja kypsennä 200 asteessa reilu tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 518 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali3.3g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 2.5g5.8kcal0.5g0g0.4g0g
Vesi0.6g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste vähäsuolainen 0g0.1kcal0g0g0g0g
Sipulikuutio eldorado (pakaste), 200g0.4g0kcal0g0g0g0g
Vispikerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g0.8g2.7kcal0g0g0.3g0g
Kananmuna kuoreton 0.4g0.6kcal0.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16g20kcal1.2g0.2g1.4g0.2g
Valittu annoskoko8g10kcal0.6g0.1g0.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g5kcal0.3g0.1g0.4g0.1g
Arvot/100g100g124kcal7.5g1.3g8.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=221513