Suklaavaahto

Vatkaa valkuaiset vaahdoksi ja laita kylmään.

Sulata suklaa vei hauteessa ja lisää mango sose.

nostele vaahto varovasti suklaan kanssa sekaisin ja anna olla kylmässä ainakin 2 tuntia tai jopa seuraavaan päivään (kanamunan valkuaisia 6 kpl:Tta)

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 37 grammaa

Diligo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 3.3g1.4kcal0.3g0g0g0g
Tumma leivontasuklaa (Rainbow), annos 100g2.2g12kcal0.2g0.8g0.8g0g
Semper mangoa soseena2.2g1.1kcal0g0.3g0g0g
Sokeri 0.4g1.8kcal0g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16g32kcal1g3g1.6g0g
Valittu annoskoko8g16kcal0.5g1.5g0.8g0g
Annoskoko puolitettuna4g8kcal0.3g0.8g0.4g0g
Arvot/100g100g199kcal6.2g18.5g9.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=359658