Omenapiirakka

Sekoita kananmunat, sokeri ja maito, lisää jauhoit ja leseet (joihin lisätty leivinjauho).

Päälla maun mukaan omenia jotka pyöritelty sokerissa ja kanelissa.

Lado omenat päälle tai paista ensin pohjaa esim. 5 min ja sitten lisää omenat.

Noin 200 astetta ja 20 - 30 min.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Sarilau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 0.6g0.9kcal0.1g0g0.1g0g
Sokeri 0.5g2kcal0g0.5g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.5g4.4kcal0g0g0.5g0g
Omena, keskikokoinen 200g3.9g1.3kcal0g0.3g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 0.8g2.6kcal0.1g0.5g0g0g
Leivinjauhe 0g0.1kcal0g0g0g0g
Maito, Kevyt1.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Leseseos (3 viljan)0.4g1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Sokeri 0.2g0.7kcal0g0.2g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.1g0.2kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16g27kcal0.6g3.6g1.2g0.4g
Valittu annoskoko8g14kcal0.3g1.8g0.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna4g7kcal0.2g0.9g0.3g0.1g
Arvot/100g100g167kcal3.7g22g7.3g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=246109