Couscous-juustosalaatti

Kypsennä couscous tai burgur ohjeen mukaan.

Laita veteen kasvisliemikuutio.

Pilko tomaatit ja kurkut juliennesuikaleiksi tai pikkusormenpään kokoiseksi palaseksi.

Pilko persilja, rucola ja halutessasi esimerkiksi ruukullinen basilikaa tai korianteria.

Mausta sitruunamehulla ja halutessasi pippurilla tai tarjoa salaatti maukkaalla vinegrettikastikkeella.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Couscous, keitetty, annos 100g1.6g5.6kcal0.2g1.1g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kurkku,tuore 100g2.3g0.2kcal0g0g0g0g
Persilja 0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Rucola, lautaselinen n. 30g0.2g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef, vegetable. knorr (Unilever), annos 28g0.2g0.3kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija, murennettu (Valio), annos 150g1.2g3.3kcal0.2g0g0.3g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16g20kcal0.8g2.4g0.6g0g
Valittu annoskoko8g10kcal0.4g1.2g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna4g5kcal0.2g0.6g0.2g0g
Arvot/100g100g121kcal4.9g14.6g3.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=430352