Lämmin perunasalaatti

1. Pese perunat hyvin ja keitä suolattomassa vedessä

2. Viipaloi (kevät) sipulit ja puolita kirsikkatomaatit.

Revi rucola ja jääsalaatti laakealle vadille ja levitä tomaatit ja sipulit salaatille.

3. Sekoita kastikkeen ainekset (öljy, viinietikka, sinappi, sokeri, mustapippuri) kulhossa.

4. Leikkaa perunat puoliksi tai lohkoiksi ja pyörittele kastikkeessa

5. Levitä perunat salaatille.

Tarjoa heti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

B2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 5.5g3kcal0.1g0.7g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Rucola-ruukkusalaatti (Pirkka), annos 50g0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka0.1g0kcal0g0g0g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen1g0.2kcal0g0g0g0g
Dijonsinappi, Maille, Original0.1g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.3g2.4kcal0g0g0.3g0g
Viinietikka 0.2g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16g12kcal0.2g1.4g0.6g0g
Valittu annoskoko8g6kcal0.1g0.7g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna4g3kcal0.1g0.4g0.2g0g
Arvot/100g100g74kcal1.2g8.6g3.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=134848