Lättytaikina

2 munaa
1 tl suolaa
3.3 dl vichy
1.7 dl vettä
1 dl vehnäjauhoa
1 dl ohrajauhoa
Annoksesta tulee n. 5 isoa muurikkalettua ja yhteen lettuun menee taikinaa n. 150g.

Huomio paistamiseen tarvittava rasva ja muut lisukkeet.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Skippyli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ohrajauho, Myllyn Paras, 1dl=65g0.7g2.3kcal0.1g0.5g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 0.7g2.4kcal0.1g0.5g0g0g
Vesi1.9g0kcal0g0g0g0g
Vichy vesi (Novelle), annos 100g3.6g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 1.2g1.7kcal0.2g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16g13kcal0.8g2g0.2g0.2g
Valittu annoskoko8g6kcal0.4g1g0.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g3kcal0.2g0.5g0.1g0.1g
Arvot/100g100g78kcal4.9g12.2g1.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=67274