Sanol kanttarellikastike

Paista sieniä sen verran että neste haihtuu ja lisää sipuli sekä pieni ripaus sokeria.

Anna ruskistua hetken lisää vesi ja puolet kermasta ja anna hautua miedolla lämmöllä.

Lisää vähitellen loput kermasta.

MAusta suolalla, musta- ja valkopippiurilla, yms.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Taukohurina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1.4g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.2g1.6kcal0g0g0.2g0g
Oivariini, 60 (100g)0.2g1.1kcal0g0g0.1g0g
Kuohukerma,valio,2dl2.7g9kcal0.1g0.1g1g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g2.7g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)1g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16g26kcal0.2g0.4g2.6g0.2g
Valittu annoskoko8g13kcal0.1g0.2g1.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g7kcal0.1g0.1g0.7g0.1g
Arvot/100g100g159kcal1.2g2.4g15.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=81957