Taatelikakku

TAATELIKAKKU

1 pkt taatelia
3 dl vettä
3 dl sok.

200 g voita
2 munaa

1 tl soodaa
1 tl leivinj.

3 dl vehnäj.

1 tl vaniljasok.

Taatelit, vesi ja sokeri keitetään pehmeiksi, lisätään voi lämpimään seokseen.

Lisätään munat yksitellen vatkaten.

Lisätään vehnäjauhot joihin on sekoitettu sooda, leivinjauhe ja vaniljasokeri.

175°C, 40 - 50 min ??

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 2.1g0kcal0g0g0g0g
Taateli, kivetön, kuivattu, 250 g1.7g5kcal0.1g1.2g0g0.1g
Sokeri 2.1g8.5kcal0g2.1g0g0g
Voi 1.4g10kcal0g0g1.1g0g
Kananmuna 50g(kpl)0.8g1kcal0.1g0g0.1g0g
Leivinjauhe 0g0.1kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16g50kcal0.4g6.6g2.4g0.2g
Valittu annoskoko8g25kcal0.2g3.3g1.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g12kcal0.1g1.7g0.6g0.1g
Arvot/100g100g306kcal2.5g40.7g14.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=131161