Murutaikinapiirakka mansikoilla ja valkosuklaalla

100 g voita
0,5 dl sokeria
2 dl kaurahiutaleita
1,5 dl vehnäjauhoja
1 l mansikoita
100 g valkosuklaata

Sekoita sokeri, kauraryynit ja jauhot.

Hienonna voi seokseen = murutaikina.

Laita mansikat piirakkavuoan pohjalle ja levitä taikina tasaisesti mansikoiden päälle.

Paista 225 aseteessa 20 min.
Raasta suklaa piirakan päälle, heti kun piirakka otetaan uunista.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Kresan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 0.9g6.4kcal0g0g0.7g0g
Sokeri 0.4g1.5kcal0g0.4g0g0g
Kaurahiutale 0.7g2.7kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Vehnäjauho, sunnuntai0.9g3kcal0.1g0.6g0g0g
Mansikka, Tuore4.4g1.9kcal0g0.4g0g0.1g
Valkosuklaa panda, levy 130g0.9g5kcal0.1g0.5g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16g41kcal0.6g4.6g2.2g0.4g
Valittu annoskoko8g21kcal0.3g2.3g1.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna4g10kcal0.2g1.2g0.6g0.1g
Arvot/100g100g250kcal3.7g28g13.4g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=346569