Tonnikalatahna

Sekoita kaksi purkkia valutettua tonnikalaa ja purkillinen ranskankermaa.

Mausta ripauksella mustapippuria, yrttisuolaa ja halutessasi esim.

valkosipulilla, yrteillä tms.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä 5.8g11kcal1.6g0g0.5g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 15-18 % 2.4g4.1kcal0g0.1g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16g30kcal3.2g0.2g1.8g0g
Valittu annoskoko8g15kcal1.6g0.1g0.9g0g
Annoskoko puolitettuna4g8kcal0.8g0.1g0.5g0g
Arvot/100g100g184kcal19.5g1.2g11g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=360860