Aapon ruokaisa nakkikeitto

Kuullota sipuli ja nakit kattilassa oivariinissa.

Lisää vesi ja hetken päästä nauhanlihafondi.

Kun fondi on sulanut lisää mausteet ja tomaattimurska.

Sekoita ja anna kiehua.

Keiton voi antaa porista hyvinkin rauhassa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 418 grammaa

Aapor1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi3.3g0kcal0g0g0g0g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Grillinakki, x-tra (X-tra), annos 100g1.3g3.1kcal0.1g0g0.3g0g
Puutarhurin sekoitus (Apetit), annos 300g1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Aurinkokasvikset (Apetit), annos 300g1g0.3kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.2g0kcal0g0g0g0g
Oivariini, 80 (Hyla, Vähäsuolainen)0.1g0.5kcal0g0g0.1g0g
Chili mausteseos, Old El Paso0g0kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 0g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, luomu (Bioitalia), annos 400g1.3g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17g9kcal0.2g0.2g0.8g0g
Valittu annoskoko8g5kcal0.1g0.1g0.4g0g
Annoskoko puolitettuna4g2kcal0.1g0.1g0.2g0g
Arvot/100g100g57kcal1.2g1.2g4.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=182577