Kebabliha (oma tekemä)

2 kg jauhelihaa
90 g aromisuolaa
1/2 dl jauhettua mustapippuria

Vatkaa taikina kiinteäksi (n. 10 min.) taikinakoukuilla.

Kääri tiiviiksi limpuksi folioon.

Paista 4 tuntia 100 asteessa.

Anna vetäytyä n. 20 min. folion sisässä paistamisen jälkeen.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2090 grammaa

Maryp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha (sika-nauta) 17%7.8g17kcal1.4g0g1.3g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 0.4g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16g35kcal2.8g0g2.6g0g
Valittu annoskoko8g18kcal1.4g0g1.3g0g
Annoskoko puolitettuna4g9kcal0.7g0g0.7g0g
Arvot/100g100g213kcal17.1g0g15.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=25118