Kananmunasalsa

Sekoita ruokajogurttiin paprikaraaste.

Silppua joukkoon valkosipulinkynnet.

Lisää purjo (1 dl), tilli (1 rkl) ja sinappi (2 tl). Sekoita ja mausta mustapippurilla ja suolalla.

Silppua kananmunat viipaloimalla ne munaleikkurilla kahteen kertaan.

Lisää kananmunasilppu lopuksi seokseen.

Levitä kananmunasalsa laakealle lautaselle.

Leikkaa päälle vähäsuolaista silliä.

Koristele tillillä.

Tarjoa perunoiden ja sillin kanssa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 131 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokajogurtti Valio3.1g2.8kcal0.1g0.2g0.2g0g
Paprika vihreä 0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 0.6g0.1kcal0g0g0g0g
Sinappi 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Tilli, tuore 0g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna, keitetty 3.4g4.9kcal0.4g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16g16kcal1g0.4g1.2g0g
Valittu annoskoko8g8kcal0.5g0.2g0.6g0g
Annoskoko puolitettuna4g4kcal0.3g0.1g0.3g0g
Arvot/100g100g101kcal6.2g2.5g7.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=185251