Paras hernekeitto, raaka

Cashewpähkinöitä voi liottaa muutaman tunnin, jos haluaa.

Blendaa kaikki ainekset sileäksi 1tl meiramin kanssa, paitsi hiivahiutale ja oliiviöljy, joita voi ripotella valmiin annoksen päälle.

Jos käytää pakasteherneitä, voi käyttää kuumaa vettä.

Valmista keittoa voi myös varovasti lämmittää, mutta ei yli 42 asteen.

Tässä herneillä ei tarkoiteta kuivattuja herneitä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 524 grammaa

Hetsup

Hetsup sanoi...

Erittäin herkullinen, täyttävä ja raikas! Ei muistuta kovinkaan paljon perinteistä hernekeittoa.

sunnuntai 01.12.2013 klo 13:04

AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne 3.9g2.7kcal0.2g0.4g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Cashewpähkinä 0.5g2.7kcal0.1g0.1g0.2g0g
Mineraalisuola keskiarvo 0g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 3.1g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.2g1.4kcal0g0g0.2g0g
Oluthiivahiutale (Oy valioravinto ab), annos 10g0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16g14kcal0.6g1g0.8g0.2g
Valittu annoskoko8g7kcal0.3g0.5g0.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g4kcal0.2g0.3g0.2g0.1g
Arvot/100g100g85kcal3.7g6.1g4.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=390928