Kaura-omenapaistos

KAURA-OMENAPAISTOS

500 g omenoita
1 tl kanelia
200 g voita tai margariinia
1 dl sokeria
6 dl kaurahiutaleita


Kuori ja lohko omenat.

Lado omenalohkot voideltuun vuokaan.

Ripottele päälle kanelia.

Sulata kattilassa rasva ja sekoita joukkoon sokeri ja kaurahiutaleet.

Levitä seos omenalohkojen pinnalle.

Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia eli kunnes omenalohkot tuntuvat pehmeiltä.

Tarjoa vaniljakastikkeen kanssa!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 105 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, keskikokoinen 200g3.9g1.3kcal0g0.3g0g0.1g
Kaurahiutaleet elovena plus (Raisio)1.9g6.9kcal0.3g1g0.1g0.2g
Sokeri 0.8g3.2kcal0g0.8g0g0g
Margariini 60%, keskiarvo 1.6g8.3kcal0g0g0.9g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0g0.1kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16g40kcal0.6g4.2g2g0.6g
Valittu annoskoko8g20kcal0.3g2.1g1g0.3g
Annoskoko puolitettuna4g10kcal0.2g1.1g0.5g0.2g
Arvot/100g100g243kcal3.7g25.6g12.2g3.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=131803