Kukkis-parsakaalikeitto munalla

Keitä kaalit kypsiksi ja soseuta.

Lisää kerma ja mausta.

Syö keitetyn munan kanssa kuten pinaattikeitto.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 300 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 1.5g2.1kcal0.2g0g0.2g0g
Voi 0.1g0.6kcal0g0g0.1g0g
Kerma, vispikerma, rasvaa 38 % ,vähälaktoosinen, iskukuumennettu 1.4g4.9kcal0g0g0.5g0g
Parsakaali, keitetty, suolaa 1.8g0.6kcal0.1g0g0g0g
Kukkakaali 2.5g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17g18kcal0.6g0.2g1.6g0.2g
Valittu annoskoko8g9kcal0.3g0.1g0.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g4kcal0.2g0.1g0.4g0.1g
Arvot/100g100g106kcal3.6g1.2g9.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=148149