Lanttu-Juustopaistos

Kuumenna uuni 175-asteiseksi.

Kuori lantut, suikaloi.

Lado suikaleet, 2/3 osa juustoraasteesta, sinihomejuusto ja mausteet kerroksittain uunivuokaan.

Kaada kermaa vuokaan siten, että suikaleet peittyvät.

Peitä vuoka kannella tai foliolla, uuniin 1/2 tunniksi.

Vuoka pois uunista, lisää loput juustoraasteesta.

Gratinoi 20-30 min uunissa ilman kantta.

Anna vetäytyä parikymmentä minuuttia ennen tarjoulua, kannen alla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 300 grammaa

Ngale
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 4.8g1.4kcal0g0.2g0g0.1g
Juustoraaste emmental punaleima1g4kcal0.3g0g0.3g0g
Juusto, sinihomejuusto, rasvaa 17 %, aura 0.3g0.9kcal0.1g0g0.1g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 2.1g6.8kcal0g0.1g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16g26kcal0.8g0.6g2.2g0.2g
Valittu annoskoko8g13kcal0.4g0.3g1.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g7kcal0.2g0.2g0.6g0.1g
Arvot/100g100g160kcal4.9g3.7g13.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=297718