Päivin kaalijauhelihasoppa

Vesi kiehuvaksi, lisää liemikuutiot, paloitellut kaalit, sipulit, pippurit ja kun kaalit ovat pehmeitä, lisää paistettu (pippurimaustettu) jauheliha.

Anna hautua yhdessä miedolla lämmöllä n. puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 526 grammaa

Stadinhelmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi3.1g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.2g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1.1g1.8kcal0.2g0g0.1g0g
Kaali, valkokaali3.7g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Maustepippuri, annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16g5kcal0.4g0.2g0.2g0.2g
Valittu annoskoko8g3kcal0.2g0.1g0.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g1kcal0.1g0.1g0.1g0.1g
Arvot/100g100g33kcal2.4g1.2g1.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=387271