Vuohenjuusto-punajuurivuoka

Uuni 200. Keitä punajuuret kypsiksi, kuori ja leikkaa viileiksi.

Sekoita öljy, suola 0,5 tl, mustapippuri 0,5 tl, kuivattu minttu 1 tl, rakuunaa 1 tl ja hunaja 3 rkl. Rouhi saksanpähkinät joukkoon.

Kaada seos punajuurien joukkoon.

Viipaloi juusto, kuori ja leikkaa sipuli renkaiksi.

Lado vuokaan vuorotellen punaj.

-pähkinäseosta, vuohenjuustoa ja sipulirenkaita, toista uusi kerros.

Kypsennä uunin alatasossa n. 30 mn. Anna vetäytyä hetken.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 421 grammaa

Maroi1960

Maroi1960 sanoi...

Mistä saa respteihin mausteet?

lauantai 04.10.2008 klo 14:14

AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 4.9g1.9kcal0g0.3g0g0.1g
OliiviÖljy ( kylmäpuristettu Golden Star )0.1g1.3kcal0g0g0.1g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Hunaja0.2g0.7kcal0g0.2g0g0g
Saksanpähkinä 0.3g2.3kcal0.1g0g0.2g0.1g
Vuohenjuusto President1.5g3.8kcal0.3g0g0.3g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16g21kcal0.8g1.2g1.2g0.4g
Valittu annoskoko8g10kcal0.4g0.6g0.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna4g5kcal0.2g0.3g0.3g0.1g
Arvot/100g100g126kcal4.9g7.3g7.3g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=84701