Jauhelihakastike (Karpin ABC)

Silppua sipuli (1 kpl), valkosipulin kynnet (2 kpl), ja paprika (0,5 kpl).

Kuullota niitä pannulla voiöljyseoksessa.

Lisää jauheliha ja ruskista se.
Kaada joukkoon tomaattimurska, tomaattipuree (2 rkl), viinietikka (1 rkl) ja soijakastike (1-2 rkl).

Anna porista hiljalleen, kunnes kastike saostuu.

Tarkista mausteet.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 527 grammaa

Megi70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%3.1g5.3kcal0.6g0g0.3g0g
Oliiviöljy 0.1g1kcal0g0g0.1g0g
Voi 0.1g0.8kcal0g0g0.1g0g
Sipuli 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Paprika punainen 0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska 3.1g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Tomaattisose tomaattipyree 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Soijakastike 0.3g0.2kcal0g0g0g0g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g0g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16g18kcal1.2g0.4g1g0.2g
Valittu annoskoko8g9kcal0.6g0.2g0.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g4kcal0.3g0.1g0.3g0.1g
Arvot/100g100g109kcal7.4g2.5g6.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=364883