Kermainen kaalikiusaus 3

Pilko kaali ja keitä puolesta tunnista tuntiin.

Wähän ennen valmistumista heitä kasvissuikaleet samaan soppaan.

Valuta vesi.

Ruskista jauheliha ja mausta mielesi mukaan: itse heitin sekaan pekoniliemijauhetta ja aromisuolaa vain.

Kaada mössyköitä kerroksittain pataan: kaalia, jauhelihaa, aurajuustoa jne...päälle ruokakermat ja olikohan jotain tunnin 200c uunissa...sitten eikun syömmään...

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 301 grammaa

Nippe77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali4.6g1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Jauheliha, sika-nauta 1.8g4kcal0.3g0g0.3g0g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Aurajuusto0.4g1.2kcal0.1g0g0.1g0g
Kuohukerma laktoositon (thl2011) (Valio), annos 330g0.9g3.1kcal0g0g0.3g0g
Aromisuola (5g)0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17g19kcal1g0.4g1.4g0.2g
Valittu annoskoko8g10kcal0.5g0.2g0.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g5kcal0.3g0.1g0.4g0.1g
Arvot/100g100g115kcal6g2.4g8.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=282072