Elovena leipä

42 asteiseen veteen kaurahiutaleet ja kuivahiiva.

Sekoita loput aineet ja levitä jauhotetuin kävin pellille leivinpaperin päälle.

Anna kohota 40 minuuttia ja paista 200 asteessa n 20 min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Neljänviljanhiutale 0.9g3.1kcal0.1g0.5g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 2.8g10kcal0.3g2g0g0.1g
Vesi3.9g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g0.1g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.4g3.5kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16g33kcal0.8g5.2g0.8g0.4g
Valittu annoskoko8g17kcal0.4g2.6g0.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna4g8kcal0.2g1.3g0.2g0.1g
Arvot/100g100g204kcal4.9g31.7g4.9g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=173098