Raejuustomunavoi

Keitä 2 kananmunaa kypsäksi ja anna niiden jäähtyä.

Hienonna haarukalla ja lisää ne 50 g:aan margariinia ja lisää seokseen vielä 50 g raejuustoa.

Mikäli käytät noin 8g annoksen kerralla, niin siihen menee noin 24 kcal.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 11 grammaa

Juustonaksu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, keitetty 4.3g6.2kcal0.5g0g0.4g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki2g1.6kcal0.3g0g0g0g
Flora margariini 60, annos 10g2g11kcal0g0g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17g37kcal1.6g0g3.2g0g
Valittu annoskoko8g18kcal0.8g0g1.6g0g
Annoskoko puolitettuna4g9kcal0.4g0g0.8g0g
Arvot/100g100g222kcal9.6g0g19.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=238255