Vuohenjuustoleipä

Voitele leivät pestolla ja laita päälle vuohenjuusto viipaleita.

Paista uunissa n. 200 °C:ssa n. 10 min. Ohjeesta tulee kymmenkunta ohutta leipää.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Noiruus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Myslileipä perheleipuri / Salonen4.9g14kcal0.5g2.4g0.3g0.2g
Pesto Genovese (Rainbow), annos 10g1.7g6.6kcal0.1g0.1g0.7g0g
Vuohenjuusto (Soignon), annos 135g1.8g6.8kcal0.3g0.1g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17g54kcal1.8g5.2g3.2g0.4g
Valittu annoskoko8g27kcal0.9g2.6g1.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna4g14kcal0.5g1.3g0.8g0.1g
Arvot/100g100g323kcal10.7g31g19g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=158890