Porkkanamunakas

Raasta porkkana karkeaksi raasteeksi ja paista sitä pannulla voinokareessa ja hunajassa kunnes se on pehmennyt.

Riko munat lasiin ja riko niiden rakenne.

Lisää munat pannulle ja mausta mielesi mukaan suolalla ja esim.

mustapippurilla.

Paista munakasta keskilämmöllä kunnes se on päältä lähes hyytynyt ja lisää sitten päälle juustoraaste.

Kun juusto on sulanut, käännä munakas ja paista sitä vielä kymmenisen sekuntia juustopuolelta.

Tarjoile salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 4.3g6.1kcal0.5g0g0.4g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g2.5g0.7kcal0g0.2g0g0.1g
Voi 0.3g2kcal0g0g0.2g0g
Hunaja 0.2g0.6kcal0g0.2g0g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g1g3.5kcal0.3g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17g26kcal1.6g0.8g1.8g0.2g
Valittu annoskoko8g13kcal0.8g0.4g0.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g7kcal0.4g0.2g0.5g0.1g
Arvot/100g100g155kcal9.6g4.8g10.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=180318