Tomaattinen jauheliha-sienikastike

Keitä tomattimurska kokoon.

Ruskista jauheliha pannulla voi-öljyseoksessa.

Lisää sekaan puhdistetut ja paloitellut herkkusienet, jatka ruskistamista.

Mausta liha-sieniseos musta-valkopippurilla ja chilillä sekä hyppysellisellä suolaa ja kaada seos tomaattimurskan sekaan.

Anna kiehua.

Suurusta kylmään vesitilkkaan lisätyillä vehnäjauhoilla.

Lisää Fond du chec ja hiukan ketsuppia sekä soijakastiketta.

Anna kiehua vähän aikaa.

Nautitaan esimerkiksi runsaskuituisen kokojyvä makaronin kanssa :)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Piimar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria kevyt jauheliha (Atria), annos 400g2.6g4.3kcal0.5g0g0.3g0g
Herkkusieni 1.4g0.2kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g3.3g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g0.4g0.3kcal0g0g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.1g0.5kcal0g0g0.1g0g
Oliiviöljy 0.1g0.6kcal0g0g0.1g0g
Soijakastike 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Ketsuppi, Heinz0.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17g16kcal1.2g0.8g1g0g
Valittu annoskoko8g8kcal0.6g0.4g0.5g0g
Annoskoko puolitettuna4g4kcal0.3g0.2g0.3g0g
Arvot/100g100g93kcal7.1g4.8g6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=358726