Katkarapupasta

150 grammaa spagettia
200 grammaa tuorejuustoa
250 grammaa pakastettuja katkarapuja
0,5 tl sitruunapippuria
1 tl suolaa

Valmistusaika 15 min

Nosta tuorejuusto pöydälle lämpenemään.

Keitä spagetti paketin ohjeen mukaan, valuta kypsät spagetit lävikössä.

Sulata tuorejuusto samassa kattilassa jossa juuri keitit spagetit.

Kun tuorejuusto on sulanut lisää katkaravut ja sitruunapippuri sekä suola.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Philadelphia Light tuorejuusto2.7g5.2kcal0.2g0.1g0.4g0g
Katkarapu, rainbow3.4g3.4kcal0.8g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Keitetty, tumma makaroni 100g2.1g2.2kcal0.1g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17g22kcal2.2g1g0.8g0g
Valittu annoskoko8g11kcal1.1g0.5g0.4g0g
Annoskoko puolitettuna4g5kcal0.6g0.3g0.2g0g
Arvot/100g100g130kcal13.3g6g4.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=387265