Rypsipossuwok

Paista liha kunnolla ja mausta mielen mukaan..

lihan pitää olla rapean ruskeaa..

lisää perunasipulisekoitus ja kun ovat sulaneet, laita kasvikset sekaan..

Paista kunnes kunnolla kypsä, mutta edelleen rapea.

Hyvää on!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 236 grammaa

Kelly81
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiporsas maustamaton lihasuikale (Hk), annos 200g2.6g5.1kcal0.5g0g0.3g0g
Oliiviöljy 0g0.4kcal0g0g0g0g
Oivariini voimakassuolainen (punainen)0.1g0.5kcal0g0g0.1g0g
Perunasipulisekoitus 500g1.3g0.9kcal0g0.2g0g0g
Suolapähkinä 0g0.2kcal0g0g0g0g
Wokkivihannekset, itämainen, Rainbow4.2g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Lihaliemikuutio Maggi0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17g18kcal1.2g1g0.8g0.2g
Valittu annoskoko8g9kcal0.6g0.5g0.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g5kcal0.3g0.3g0.2g0.1g
Arvot/100g100g110kcal7.2g6g4.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264722