Makaroonilaatikko

Keitä makaroonit kypsiksi.

Paista sipulit ja jauhis voissa.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Sekoita keskenään ja kaada vuokaan.

Tee munamaito, lisää ripaus suolaa ja valkopippuria.

Kaada vuokaan.

Paista 200* n. 1-1,5 tuntia, riippuen vuuan syvyydestä.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 304 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makarooni tumma, (myllynparas), (125g/2,5dl)1.2g4.3kcal0.2g0.8g0g0.1g
Voi, 1 tl, 5 g0g0.3kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Kevytmaito, Maitokolmio3.2g1.5kcal0.1g0.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 1g1.4kcal0.1g0g0.1g0g
Sika-nautajauheliha, 80/20% (Rainbow), annos 600g2.2g5.8kcal0.4g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17g27kcal1.6g2g1.2g0.2g
Valittu annoskoko8g14kcal0.8g1g0.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g7kcal0.4g0.5g0.3g0.1g
Arvot/100g100g163kcal9.6g12g7.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=405078