Jauheliha-Kasvisvuoka

Paista ja mausta jauheliha oman maun mukaan.

Vuokaan peruna- ja kasvissuikaleet sekä jauheliha ja ruokakerma.

Päälle ihan hyppysellinen emmental juustoraastetta.

Ruokakerman voi korvata myös kasvisliemellä.

Uunissa 175c n.1.5h

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Villipurri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 3.9g2.8kcal0.1g0.6g0g0g
Kasvissuikaleet, pakaste, Kesäpöytä1.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl1.2g1kcal0g0.1g0.1g0g
Emmentaljuustoraaste (Arla), annos 150g0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1.6g2.6kcal0.3g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17g15kcal0.8g1.6g0.6g0g
Valittu annoskoko8g7kcal0.4g0.8g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna4g4kcal0.2g0.4g0.2g0g
Arvot/100g100g87kcal4.8g9.5g3.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=94707