Kessun ruispatonki

No kaikkihan nyt osaa patongit leipoa.

Tein tästä kuusi pötkylää ja paistelin kiertoilmalla 200 asteessa 15 minuuttia.

Puolivälissä ripaus vettä uunin pohjalle.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Keskikessu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisjauho (Rainbow)4.7g15kcal0.5g3g0.1g0.7g
Vehnäjauho puolikarkea 2.5g8.7kcal0.3g1.8g0g0.1g
Ohrajauho 0.2g0.7kcal0g0.1g0g0g
Siirappi, tumma0.5g1.5kcal0g0.3g0g0g
Rypsiöljy 0.4g3.1kcal0g0g0.4g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17g58kcal1.6g10.4g1g1.6g
Valittu annoskoko8g29kcal0.8g5.2g0.5g0.8g
Annoskoko puolitettuna4g15kcal0.4g2.6g0.3g0.4g
Arvot/100g100g345kcal9.5g61.9g6g9.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=191154