Kastike kasslerille (nyhtöpossulle)

Ota kasslerin paistinrasva talteen ja tee siitä tämä pippurinen kastike.

Jatka rasvaa vedellä ja kuumenna.

Jätä vedestä 1,5-2dl suurustusta varten.

Sekoita kylmään veteen riisijauhot ja kaada nauhana kuumaan liemeen koko ajan sekoittaen.

Lisää kerma.

Mausta reilulla mustapippurilla ja maustepippurilla.

Kiehauta kypsäksi.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistinrasva laardi 1g8.6kcal0g0g1g0g
Vesi5.6g0kcal0g0g0g0g
Riisijauho, gluteeniton (Risenta), annos 25g0.7g2.3kcal0g0.5g0g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g1.1g3.6kcal0g0g0.4g0g
Maustepippuri, annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17g29kcal0g1g2.8g0g
Valittu annoskoko8g15kcal0g0.5g1.4g0g
Annoskoko puolitettuna4g7kcal0g0.3g0.7g0g
Arvot/100g100g174kcal0g6g16.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=458522