Perukan uunilammas

Sivele öljy, suola, pippurisekoitus ja yrttisekoitus lihan pintaan.

Uuniin 200 astetta, noin 1,5-2 tuntia.

Muut aineet kastikkeeksi uunivuokaan mukaan.

Anna vielä kiehahtaa hetken.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 358 grammaa

Teija1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lampaanliha vähärasvainen 5.9g11kcal1.1g0g0.7g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 0g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.3g2.3kcal0g0g0.3g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)1.5g1.2kcal0g0.1g0.1g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Ruskea suuruste, Maizena0.2g0.7kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17g30kcal2.2g0.6g2.2g0g
Valittu annoskoko9g15kcal1.1g0.3g1.1g0g
Annoskoko puolitettuna4g8kcal0.6g0.2g0.6g0g
Arvot/100g100g179kcal12.9g3.5g12.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=200912