Jauhelihakastike

Paista jauheliha.

Pilko joukkoon tomaatti ja paprika.

Lisää tomaattimurska, vesi ja mausteet.

Suurusta maizenalla.

Lisää lopuksi kerma ja anna hautua vielä hetki.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Josefine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1.2g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 2.3g7.5kcal0.6g0g0.6g0g
Paprika, punainen0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1.2g0.2kcal0g0g0g0g
Maizena maissitärkkelys0.2g0.6kcal0g0.2g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0g0.1kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska Eldorado2.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl0.3g1.1kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17g20kcal1.2g0.6g1.4g0g
Valittu annoskoko9g10kcal0.6g0.3g0.7g0g
Annoskoko puolitettuna4g5kcal0.3g0.2g0.4g0g
Arvot/100g100g120kcal7.1g3.5g8.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=93616